Ohita
Löfbergsin Brazil-kahvi palkittiin hyvästä mausta

Tiedote -

Löfbergsin Brazil-kahvi palkittiin hyvästä mausta

Löfbergsin kahvipaahtimon Brazil-kahvi on voittanut brittiläisen Great Taste Award ‑palkinnon. Toimitusjohtaja Anders Fredriksson pitää palkintoa merkittävänä.

– Hyvä maku on tuotevalikoimamme kulmakivi, ja siksi tämä tunnustus merkitsee meille todella paljon. Se osoittaa, että olemme onnistuneet tavoitteessamme hankkia ja valmistaa laadukasta kahvia, ja raivaa tietä myynnin kasvulle kaikilla markkinoillamme, Anders Fredriksson sanoo.

Great Taste Award on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista elintarvikealan palkinnoista. Palkinnon myöntää Guild of Fine Food, ja tuomaristoon kuuluu yli 500 asiantuntijaa, jotka arvioivat elintarvike- ja juomateollisuuden toimijoiden tuotteita.

Kasvua Isossa-Britanniassa
Löfbergs aloitti toimintansa Isossa-Britanniassa runsaat 10 vuotta sitten, ja kahvin kulutus kasvaa markkina-alueella jatkuvasti. Iso läpimurto saatiin, kun maan suurin päivittäistavaraketju Tesco alkoi myydä Löfbergsin tuotteita myymälöissään.

– Brittikuluttajat ovat ottaneet tuotteemme vastaan erittäin myönteisesti, ja meillä on jatkossakin hyvät mahdollisuudet kasvaa Isossa-Britanniassa, Anders Fredriksson sanoo.

Suomessa Brazil-kahvi myydään sekä kokonaisina papuina 1kg ja 400g pusseissa, että jauhettuna 450g paketeissa, hyvin varustelluista ruokakupoista. Maku: Pyöreä ja pehmeä maku, jossa karamellin ja hasselpähkinän sävyjä.

Vuonna 1906 Ruotsin Karlstadissa perustettu Löfbergs on yksi Pohjoismaiden suurimmista perheomisteisista kahvipaahtimoista. Yritys aloitti kahvinviennin vuonna 1993, ja nykyisin joka toinen kupillinen myydään muualla kuin Ruotsissa.

Aiheet


Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs. www.lofbergs.fi

Yhteyshenkilöt

Leif Sjöblom

Leif Sjöblom

Lehdistön yhteyshenkilö Löfbergsin Suomen Out of Home -markkinoista vastaava johtaja + 46 70-248 84 67
Anders Thorén

Anders Thorén

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Liittyvä sisältö

Rami Kuusistosta Löfbergs Finlandin uusi toimitusjohtaja

Rami Kuusistosta Löfbergs Finlandin uusi toimitusjohtaja

Löfbergs Finlandin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Rami Kuusisto. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta. Aiempi toimitusjohtaja Kent Pettersson siirtyy hoitamaan Löfbergsin itäisiä markkinoita ja ottaa vastuulleen muun muassa Suomen, Viron, Latvian, Liettuan ja Puolan myynnin.

Löfbergsin uusi kestävyysraportti: ”On entistä tärkeämpää uskaltaa toimia ja ottaa harppauksia eteenpäin”

Löfbergsin uusi kestävyysraportti: ”On entistä tärkeämpää uskaltaa toimia ja ottaa harppauksia eteenpäin”

Löfbergsin uusi kestävyysraportti pidennetyltä toimintavuodelta heinäkuusta 2022 joulukuuhun 2023 osoittaa, että perheomisteinen kahvipaahtimo jatkaa etenemistään vastuullisuusasioissa. Samalla yhtiö esittelee uuden kestävän kehityksen kehyksen, jonka tavoitteena on vähentää koko arvoketjun (Scope 3) päästöjä 30 prosenttia vuoteen 2030 mennessä.

Löydä juuri oma vahvuutesi

Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs.

Löfbergs