Ohita
Löfbergsin toimitusjohtaja Anders Fredriksson iloitsee Löfbergsin kahdesta European Coffee Awards 2024  palkintoehdokkuudesta.
Löfbergsin toimitusjohtaja Anders Fredriksson iloitsee Löfbergsin kahdesta European Coffee Awards 2024 palkintoehdokkuudesta.

Tiedote -

Kaksinkertainen voiton mahdollisuus – Löfbergs voi voittaa Euroopan parhaan kahvipaahtimon ja vastuullisimman tuotemerkin palkinnon

Löfbergs on ehdokkaana kahdessa palkintoluokassa eurooppalaisten kahviyhtiöiden arvostetussa European Coffee Awards 2024 kilpailussa. Perheomisteinen kahvipaahtimo voi voittaa Euroopan parhaan kahvipaahtimon ja vastuullisimman tuotemerkin palkinnon.

– Ehdokkuudet ovat osoitus siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme tarjota eurooppalaisille asiakkaille erittäin laadukasta kahvia, jonka viljelyssä ja paahtamisessa on kiinnitetty huomiota sekä ihmisiin että ympäristöön, Löfbergsin toimitusjohtaja Anders Fredriksson sanoo.

Parhaan kahvipaahtimon luokassa kilpailevat laadultaan, luotettavuudeltaan ja globaalilta toiminnaltaan parhaimmistoon kuuluvat paahtimot, ja vastuullisimman tuotemerkin luokassa palkitaan vastuullisuuden ja eettisen toiminnan eturintamassa toimivat brändit.

– Ehdokkuudet alleviivaavat pyrkimystämme yhdistää makuelämykset ja vastuullisuus ja kannustavat meitä jatkamaan työtä vastuullisemman kahvialan puolesta, Anders Fredriksson toteaa.

Allegran järjestämän kilpailun voittajat julkistetaan gaalaillallisilla Berliinissä 12. marraskuuta.

Lisätietoa:

Leif Sjöblom, Head of Marketing, Löfbergs Finland Oy, puh. +46 70 248 84 67(suomi/ruotsi/englanti), leif.sjoblom@lofbergs.se

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs. www.lofbergs.fi

Yhteyshenkilöt

Leif Sjöblom

Leif Sjöblom

Lehdistön yhteyshenkilö Löfbergsin Suomen Out of Home -markkinoista vastaava johtaja + 46 70-248 84 67
Anders Thorén

Anders Thorén

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Liittyvä sisältö

Cajsan Helmessä vanhanajan kahvilakulttuuri herää eloon

Cajsan Helmessä vanhanajan kahvilakulttuuri herää eloon

Pitkään tyhjillään ollut entinen ravintola Kaisaniemi aukesi vihdoin alkuvuodesta 2024 uudella nimellä ja uusien omistajien vetämänä. Uudessa Cajsan Helmessä historia on läsnä arvokkaalla tavalla, mutta toiminta itsessään on kaikkea muuta kuin seisahtanutta: paikalle tullaan hyvän kahvin, suolaisten ja makeiden herkkujen ja miksei kuohuviinilasillisenkin perässä.

Löydä juuri oma vahvuutesi

Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs.

Löfbergs