Ohita
​Löfbergsin uusi toimitusjohtaja

Tiedote -

​Löfbergsin uusi toimitusjohtaja

Ruotsalaisen kahviyhtiö Löfbergsin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Anders Fredriksson. Andersilla on 20 vuoden kokemus johtotehtävistä. Hän on tällä hetkellä toimitusjohtajana ruotsalaisessa Norrmejerier-meijeriyhtiössä, jolla on monia erilaisia ruotsalaisia ja kansainvälisiä tuotemerkkejä.

– Meille on ilo toivottaa Anders tervetulleeksi yritykseen. Hän on osaamisensa ja profiilinsa perusteella juuri oikea henkilö kehittämään Löfbergsiä uuden strategiamme mukaisesti. Andersilla on vankka kokemus elintarviketeollisuudesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta sekä selkeä johtamistyyli, jonka keskiössä on vahvojen tiimien rakentaminen. Tämä on osaltaan varmistanut hänen menestyksensä muutosprosessien toteuttamisessa, Löfbergsin hallituksen puheenjohtaja Kathrine Löfberg sanoo.

– Arvostamme myös sitä, että hän jakaa kanssamme samat arvot ja ymmärtää perheyrityksen sitoutuneessa henkilöstössä ja vahvassa kulttuurissa piilevän voiman. Andersin tehtävänä Löfbergsissä on johtaa yrityksen aseman ja kannattavuuden vahvistamista Ruotsissa ja ulkomailla.

Anders Fredriksson on työskennellyt johtotehtävissä viimeisten 20 vuoden ajan, viimeisimmäksi Norrmejerier-yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien. Hän aloittaa uudessa tehtävässään Löfbergsissä elokuussa. Siihen asti väliaikaisena toimitusjohtajana toimii Löfbergsin talousjohtaja Fredrik Nilsson.

– On upeaa ja inspiroivaa tulla valituksi tällaiseen tehtävään. Tulen hyvin johdettuun perheyritykseen, jolla on hienot, pitkät perinteet ja joka on aina halunnut kunnianhimoisesti kehittää toimintaansa. On todella jännittävää päästä mukaan yrityksen matkalle yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppanien kanssa, Anders Fredriksson sanoo.

Löfbergsin kahvipaahtimo perustettiin vuonna 1906. Nykyisin Löfbergsillä on kuusi brändiä kymmenellä ydinmarkkina-alueella Euroopassa ja Kanadassa. Yritys on edelleen Löfbergin perheen omistuksessa, ja nykyisin ohjaksissa on kolmas ja neljäs sukupolvi.

Aiheet


Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 340 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa ja Kanadassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 1,6 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs ja SuperBonobo. www.lofbergs.fi

Yhteyshenkilöt

Leif Sjöblom

Leif Sjöblom

Lehdistön yhteyshenkilö Löfbergsin Suomen Out of Home -markkinoista vastaava johtaja + 46 70-248 84 67
Anders Thorén

Anders Thorén

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Liittyvä sisältö

Löydä juuri oma vahvuutesi

Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs.

Löfbergs
Box 1501
651 21 KARLSTAD
Sweden