Ohita

Aiheet: Yhteistyökumppanuus, yhteistyöt

Cajsan Helmessä vanhanajan kahvilakulttuuri herää eloon

Cajsan Helmessä vanhanajan kahvilakulttuuri herää eloon

Pitkään tyhjillään ollut entinen ravintola Kaisaniemi aukesi vihdoin alkuvuodesta 2024 uudella nimellä ja uusien omistajien vetämänä. Uudessa Cajsan Helmessä historia on läsnä arvokkaalla tavalla, mutta toiminta itsessään on kaikkea muuta kuin seisahtanutta: paikalle tullaan hyvän kahvin, suolaisten ja makeiden herkkujen ja miksei kuohuviinilasillisenkin perässä.

Löfbergs rahtaa vuosittain merten yli reilut 36 000 tonnia raakakahvia. Nyt kuljetukset muuttuvat fossiilittomiksi. Näin kertovat Kajsa-Lisa Ljudén Löfbergsiltä ja Matilda Jarbin Scanlogista.

Löfbergs varmistaa sataprosenttisen fossiilittomat merikuljetukset

Löfbergs ottaa uuden tärkeän askeleen hiilijalanjälkensä pienentämiseksi. Yhteistyössä logistiikkayhtiö Scanlogin kanssa perheomisteinen kahvipaahtimo varmistaa sataprosenttisesti fossiilittomat merikuljetukset. Hanke vähentää yrityksen CO2-päästöjä 1 800 tonnilla.

Nordic Choice Hotels valitsi jälleen Löfbergsin

Nordic Choice Hotels valitsi jälleen Löfbergsin

Se alkoi vuonna 2002, ja nyt on selvää, että Nordic Choice Hotels tarjoaa jatkossakin Löfbergsin kestävästi viljeltyä kahvia. Uusi kaksivuotinen sopimus käsittää 120 hotellia Ruotsissa ja Suomessa. Löfbergs toimittaa kahvia Nordic Choice Hotelsille myös Norjassa.

Löfbergs valittu kahviyhteistyökumppaniksi UROS LIVE-areenalle

Löfbergs valittu kahviyhteistyökumppaniksi UROS LIVE-areenalle

​UROS LIVE avautuu Tampereelle loppuvuodesta 2021. Monitoimiareena, josta tulee yksi maailman moderneimmista, tarjoaa jopa 15 000 katsojapaikkaa. Löfbergs on solminut kahvikumppanuussopimuksen UROS LIVEN kanssa ja areenalla tullaan tarjoilemaan niin kuumia kuin kylmiä Löfbergsin kahvituotteita.

Löydä juuri oma vahvuutesi

Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs.

Löfbergs