Ohita
​Func – luonnollinen funktionaalinen juoma Löfbergsiltä

Tiedote -

​Func – luonnollinen funktionaalinen juoma Löfbergsiltä

No fake! No shit! Löfbergs lanseeraa funktionaalisen juoman, joka on valmistettu luonnon raaka-aineista ilman turhia lisä- tai makeutusaineita. Func-juoma sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita. Sitä myy muun muassa Kesko.

– Juoma sopii tiedostavalle ja terveydestään kiinnostuneelle kuluttajalle, joka haluaa luonnollisen funktionaalisen juoman ilman turhia lisäaineita, sanoo Löfbergsin myyntijohtaja Kent Pettersson.

Balance, Performance ja Protection
Func valmistetaan kevyesti hiilihapotetusta lähdevedestä, ja sen maku ja väri tulevat kylmäpuristetuista hedelmistä ja kasviksista. Juoma sisältää runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka tukevat elimistön normaaleja toimintoja eri tavoin. Saatavilla on kolme versiota:

  • Func – Balance
    Luonnollinen maku ja väri pinaatista, limetistä ja mintusta kylmäpuristetusta mehusta.
  • Func – Performance
    Luonnollinen maku ja väri punajuuresta, raparperista ja sitruunasta kylmäpuristetusta mehusta.
  • Func – Protection
    Luonnollinen maku ja väri inkivääristä ja sitruunasta kylmäpuristetusta mehusta.

Kehityksen kärjessä
Func-juomillaan Löfbergs laajentaa luonnollisten tuotteiden valikoimaansa kasvavassa Ready To ‑segmentissä. Valikoimaan ovat aiemmin kuuluneet jääkahvi ja kylmäuutettu kahvi.

– Kylmien kahvi- ja terveysjuomien kulutus kasvaa Suomessa. Haluamme olla mukana kehityksen ja myynnin kärjessä myymälöille, ravintoloille ja kahviloille räätälöityjen tuotteiden sekä konseptien osalta, Kent Pettersson sanoo.

Lisätietoa:
Kent Pettersson, myyntijohtaja, Löfbergs, +46 (0)54 14 01 43, kent.pettersson@lofbergs.se

Aiheet


Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 350 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa ja Kanadassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 1,9 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe, Percol, Green Cup, Kobbs ja SuperBonobo. www.lofbergs.fi

Yhteyshenkilöt

Leif Sjöblom

Leif Sjöblom

Lehdistön yhteyshenkilö Löfbergsin Suomen Out of Home -markkinoista vastaava johtaja + 46 70-248 84 67
Anders Thorén

Anders Thorén

Lehdistön yhteyshenkilö Head of Corporate Communications +46 703 55 64 22

Liittyvä sisältö

Löydä juuri oma vahvuutesi

Löfbergsin kahvipaahtimo on vuonna 1906 perustettu ruotsalainen perheyritys. Yrityksen palveluksessa on nykyään 300 kahvin ystävää Pohjois-Euroopassa. Yhteistä meille on intohimo hyvään kahviin, trendien seuraamiseen ja kestävän kehityksen tukemiseen. Liikevaihtomme on 2,7 miljardia Ruotsin kruunua, ja olemme yksi maailman suurimmista luomukahvin ja Reilun kaupan kahvin ostajista. Löfbergs on osa Löfbergs Groupia, joka omistaa myös tavaramerkit Peter Larsen Kaffe ja Kobbs.

Löfbergs
Box 1501
651 21 KARLSTAD
Sweden